Reliable Energy Group

A Reliable Energy Group Zrt. 2014-ben alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A napelemparkok piacán úttörő szerepet vállaló cég az elsők között kezdte meg szolgáltatását és olyan innovatív megoldásokat dolgozott ki, mint pl. a területet érintő biztosítási csomagok. Az éves szinten dinamikus üzleti növekedést produkáló REG Zrt. tevékenysége a Magyarországon is egyre gyorsabb ütemben gyarapodó ipari napelemparkok és kisméretű intézményi, valamint lakossági naperőművek számára nyújtandó magas színvonalú szolgáltatásokra épül.

A cég teljes körű, mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomagokkal áll iparági megbízói rendelkezésére.

371

DB
Üzemeltetett naperőmű


7.030

DB
Felügyelt inverterek száma


131.9

TONNA
CO2 megtakarítás


249

GWh
Megtermelt energia


Hitvallás, filozófia
Partnerség a megtérülő befektetésekért.

A hosszú távú, komplex technológiára épülő befektetések csak folyamatos, szakértő gondoskodás mellett válhatnak profitábilissá. Nagyra értékeljük az olyan vállalkozók, vezetők és családok erőfeszítéseit, akik a megújuló energiák segítségével biztosítják maguk számára a fenntartható üzleti fejlődést vagy költségeik kezelését. Filozófiánk, hogy minden, a gondjainkra bízott napelem parkot vagy erőművet sajátunként kezelünk, ügyfeleink befektetéseikből csak azok előnyeit észlelik, mi kezelünk minden kapcsolódó feladatot, az adminisztrációtól, a rendszeres ellenőrzéseken át a szervizelésig.

„Kiemelten fontosnak tartom egy komplex beruházás minden összetevőjének professzionális menedzselését, ezért a Reliable Energy Group Zrt. minden, a napelemparkokat vagy a kiserőműveket érintő területen kiemelkedő szolgáltatást nyújt ügyfelei részére!”

Saját fejlesztésű szoftver
Rendszerfelügyeleti szoftver – minden tudásunkat és tapasztalatunkat beleadtuk.

A ránk bízott műszaki beruházások céljuktól és méretüktől függetlenül az interneten keresztül folyamatosan adatokat küldenek a hozzájuk kapcsolt szoftveres rendszer számára. A kapott információk segítségével előre kiszámíthatók a várható hozamok, illetve az esetleges meghibásodásra utaló jelek is kimutathatók. A REG Zrt. ezt a típusú monitoring szolgáltatást egy, az iparágban szerzett széles tapasztalat alapján fejlesztett szoftveren keresztül nyújtja. A megoldás lehetőséget biztosít a megbízó számára további anyagi előnyöket biztosító, a termelésre vonatkozó számítások elvégzésére is.

Üzemeltetés, karbantartás, fenntartás
A piacon egyedülálló szolgáltatáscsomagjaink minden részletre kiterjedő megoldást kínálnak.

Aki napelemes rendszerbe fektet, az hosszú távra tervez. A rendszerek karbantartásának elmaradása automatikus garanciavesztéssel jár.


A Reliable Energy Group Zrt. rendelkezik a megfelelő eszközparkkal és szakmai tudással ahhoz, hogy az ügyfeleknek garantálni tudja a fotovoltaikus rendszerük megépítésekor ígért hozamokat.
Cégünk 360°-os szolgáltatáskonstrukciói biztosítják, hogy ügyfelei a gyártói garanciák lejárta után (5-12 év) is megbízhatóan működő, előre kiszámítható profitot termelő fotovoltaikus rendszerek tulajdonosai lehessenek.

Pályázatok útján nyert támogatások
Elnyert támogatásaink