Reliable Energy Group

A Reliable Energy Group Zrt. 2014-ben alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A napelemparkok piacán úttörő szerepet vállaló cég az elsők között kezdte meg szolgáltatását és olyan innovatív megoldásokat dolgozott ki, mint pl. a területet érintő biztosítási csomagok. Az éves szinten dinamikus üzleti növekedést produkáló REG Zrt. tevékenysége a Magyarországon is egyre gyorsabb ütemben gyarapodó ipari napelemparkok és kisméretű intézményi, valamint lakossági naperőművek számára nyújtandó magas színvonalú szolgáltatásokra épül.

A cég teljes körű, mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomagokkal áll iparági megbízói rendelkezésére.

54,000,000

FT
Menetrendadásból származó extra bevétel


2.666

DB
Felügyelt inverterek száma


42.824

TONNA
CO2 megtakarítás


80.8

GWh
Megtermelt energia


Hitvallás, filozófia
Partnerség a megtérülő befektetésekért.

A hosszú távú, komplex technológiára épülő befektetések csak folyamatos, szakértő gondoskodás mellett válhatnak profitábilissá. Nagyra értékeljük az olyan vállalkozók, vezetők és családok erőfeszítéseit, akik a megújuló energiák segítségével biztosítják maguk számára a fenntartható üzleti fejlődést vagy költségeik kezelését. Filozófiánk, hogy minden, a gondjainkra bízott napelem parkot vagy erőművet sajátunként kezelünk, ügyfeleink befektetéseikből csak azok előnyeit észlelik, mi kezelünk minden kapcsolódó feladatot, az adminisztrációtól, a rendszeres ellenőrzéseken át a szervizelésig.

„Kiemelten fontosnak tartom egy komplex beruházás minden összetevőjének professzionális menedzselését, ezért a Reliable Energy Group Zrt. minden, a napelemparkokat vagy a kiserőműveket érintő területen kiemelkedő szolgáltatást nyújt ügyfelei részére!”

Saját fejlesztésű szoftver
Rendszerfelügyeleti szoftver – minden tudásunkat és tapasztalatunkat beleadtuk.

A ránk bízott műszaki beruházások céljuktól és méretüktől függetlenül az interneten keresztül folyamatosan adatokat küldenek a hozzájuk kapcsolt szoftveres rendszer számára. A kapott információk segítségével előre kiszámíthatók a várható hozamok, illetve az esetleges meghibásodásra utaló jelek is kimutathatók. A REG Zrt. ezt a típusú monitoring szolgáltatást egy, az iparágban szerzett széles tapasztalat alapján fejlesztett szoftveren keresztül nyújtja. A megoldás lehetőséget biztosít a megbízó számára további anyagi előnyöket biztosító, a termelésre vonatkozó számítások elvégzésére is.

Üzemeltetés, karbantartás, fenntartás
A piacon egyedülálló szolgáltatáscsomagjaink minden részletre kiterjedő megoldást kínálnak.

Aki napelemes rendszerbe fektet, az hosszú távra tervez. A rendszerek karbantartásának elmaradása automatikus garanciavesztéssel jár.


A Reliable Energy Group Zrt. rendelkezik a megfelelő eszközparkkal és szakmai tudással ahhoz, hogy az ügyfeleknek garantálni tudja a fotovoltaikus rendszerük megépítésekor ígért hozamokat.
Cégünk 360°-os szolgáltatáskonstrukciói biztosítják, hogy ügyfelei a gyártói garanciák lejárta után (5-12 év) is megbízhatóan működő, előre kiszámítható profitot termelő fotovoltaikus rendszerek tulajdonosai lehessenek.

Pályázatok útján nyert támogatások
Elnyert támogatásaink